تاریخ انتشار: 1395/03/20

.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی ممسنی ، با همکاری ویژه دکتر شمس الدینی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ممسنی و با همت بسیج دانشجویی و دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه به مناسبت هفته بسیج یادواره بزرگداشت یاد و خاطره شهدای دانشجو و مدافع حرم شهرستانهای ممسنی و رستم برگزار گردید . این یادواره با عطری مضاعف از عطر حضور خانواده های شهدای مدافع حرم و شهدای دانشجو و با حضور مردم ولایتمدار شهرستانهای  ممسنی و رستم و  مسئولین دو شهرستان ، خانواده شهدا، جانبازان و ایثارگران در دانشگاه آزاد اسلامی ممسنی برگزار گردید. مهمان ویژه این مراسم سردار اوجی از فرماندهان سپاه مقاومت استان فارس بود سخنران این مراسم حجت الاسلام یعقوبی امام جمعه شهرستان ممسنی بود. در ابتدای این مراسم دکتر اسماعیل شمس الدینی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ممسنی ضمن تشکر و قدردانی از بسیج دانشجویی و دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه در خصوص برگزاری این مراسم در زمینه بزرگداشت هفته بسیج، جایگاه بسیج و بسیجی و تلاش و فداکاری و دلاوری رزمندگان هشت سال دفاع مقدس ، و آثار بجا مانده از رشادت های شهدا سخنان مبسوطی بیان نمود. دکتر شمس الدینی گفت: امروز شهدی مدافع حرم سربلند از میدان عمل در پیشگاه حضرت ولیعصر (عج ) و خدای خود هستند و یاد کردن شهدا و ارج نهادن به ایثار و فداکاری آنها کمتر از خود شهادت نیست  وی گفت: بسیج و بسیجی احتیاج به محافظه کاری ندارد و به دنبال از دست دادن چیزی نیست و یک کارت عضویت در بسیج دارد که آن هم سند شهادت است. راوی این مراسم سردار اوجی از فرماندهان ارشد سپاه مقاومت فارس گفت: دلاور مردان و ایثارگران ما بسیار دلاور مردانه جنگیدند تا ما امروز با آسایش در خاک میهمن مان به زندگی خود ادامه دهیم. وی افزود: برگزاری این گونه یادوارها زمینه را برای آشنایی نسل های جوان بعد از انقلاب با آرمان ها  و اهداف والای شهدا را فراهم می کند وی در خصوص بزرگداشت هفته بسیج و حضور مقتدرانه سپاه ایران در سوریه و عراق و پیروزی دلاور مردان ایران بر دشمنان ضمن بیان سخنان خود روای مطالب مفید و متعددی بود. سید احمد حسینی مسئول بسیج دانشجویی سپاه مقاومت ممسنی نیز گفت: وظیفه هر ایرانی ادامه راه شهداست و این عزیزان با نثار جان خود اجازه ندادند تا کشور و میهمن مان بدست زورگویان و پلید صفتان بیفتد. وی افزود: یادواره شهدای دانشجو می تواند عرصه ای می باشد برای هم افزایی همه مراکز آموزش عالی در شهرستان ممسنی و رستم تا ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در سطح دانشگاهها و مراکز اموزش عالی با سرعت بیشتری پیش برود. در پایان از طرف رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ممسنی و با حضور بلند مرتبه خانواده های شهدای حرم و دانشجو لوح تقدیر و جوایزی اهداء گردید.